Înlocuirea instalației electrice veche cu circuite noi din conductor de cupru, cu siguranțe automate și un tablou nou aparent.
Schimbare instalație electrică
Un apartament cu 4 camere situat în cartierul Sălăjan, unde a fost înlocuită instalația electrică veche cu circuite noi din conductor de cupru, cu siguranțe automate și un tablou nou aparent.
Apartamentul având structură în totalitate din plăci de beton a fost necesar ca traseele circuitelor să fie făcut cu pânze speciale diamantate, urmând poziționarea cablurilor electrice.
Dozele de aparat au fost prinse și montate cu ipsos special de construcții, la fel și astuparea șanțurilor de cablaje.
S-a montat tabloul și siguranțele automate corespunzătoare pentru consumul apartamentului, legăturile cablurilor în tablou și în doze au fost cositorite.
La terminarea lucrării a fost efectuată verificarea instalației, iar la final s-au montat prizele, comutatoarele și întrerupătoarele.

 

Oferim o gamă variată de servicii electrice atât pentru proprietăți rezidențiale, cât și pentru proprietăți comerciale, inclusiv modernizări, reparații, înlocuiri, instalații și design. Garantăm cele mai bune servicii efectuate de către echipa noastră de electricieni autorizați ANRE.
Servicii NON-STOP
Telefon 0732455779
circuite-realizate-cu-pânze-speciale
înlocuirea-instalației-electrice-veche-cu-circuite-noi
montarea-unui-tablou-cu-iguranțe-automate
structură-în-totalitate-din-plăci-de-beton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

Previous Post

Efectuare trașee electrice aparente

Next Post

Modernizare instalație electrică apartament – tablou electric și prize –

Sună acum